Glemt dit password?
Kassekredit med fast månedlig betaling
Få op til 10.000 kroner allerede ved 2. afdrag
Få op til 15.000 kroner allerede ved 4. afdrag
ANSØG OM KREDIT  Du kan maksimalt trække kr. 5.000,00 af kreditbeløbet. Når du har betalt 2 månedlige afdrag, vil der blive frigivet yderligere kr. 5.000,00 af kreditbeløbet, som du vil kunne udbetale. Efter to yderligere månedlige afdrag, vil en kredit på 15.000 kroner blive stillet til rådighed. En kredit på 15.000 kroner vil have en ÅOP på 142,23% baseret på følgende antagelser: Den månedlige ydelse udgør 20% af restbeløbet (maksimalt 2000 kroner) , hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 21 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 9,752.25 kr. og det samlede tilbagebetalingsbeløb er 24,752.25 kr. Den faste debitorrente udgør i eksemplet 72%. Via email bliver der tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 10 dage fra fakturadato.

Sådan virker det

Her kan du læse mere om, hvordan du ansøger om lån via vores hjemmeside. Det er enkelt og hurtigt at ansøge, men vi anbefaler dig at læse siderne igennem alligevel. Så kan vi nemlig garantere dig en god låneoplevelse  – uden overraskelser.

 

1. Opret en profil

Når du ansøger om lån hos Nordcredit, beder vi dig oprette en profil. Det eneste du behøver, udover at være mindst 21 år gammel, er dit Nem-ID og dine kontooplysninger. Det tager kun et par minuter, men vi anbefaler dig at læse dine lånevilkår grundigt igennem, inden du ansøger.

 

2. Underskriv med NemID

Når du har oprettet din profil, kan du ansøge om kredit. Når du har læst lånevilkårene grundigt, beder vi dig om at underskrive låneansøgningen med Nem-ID. På den måde kan du være sikker på, at du er den eneste, der kan oprette lån via din profil.

 

3. Pengene kommer!

Når din ansøgning er modtaget og godkendt, vil du have kredit på din profil, som du vil kunne hæve fra. Det betyder, at du ofte vil kunne have penge på din konto samme dag, som du ansøger. Der kan i visse tilfælde gå en bankdag, fra du hæver af din kredit, til pengene står på din konto.

 

Ansøg her