Sådan virker det

Sådan virker detSådan virker det

Her kan du læse mere om, hvordan du ansøger om lån via vores hjemmeside. Det er enkelt og hurtigt at ansøge, men vi anbefaler dig at læse siderne igennem alligevel. Så kan vi nemlig garantere dig en god låneoplevelse  – uden overraskelser.

1. Opret en profil

Når du ansøger om lån hos Nordcredit, beder vi dig oprette en profil. Det eneste du behøver, udover at være mindst 21 år gammel, er dit Nem-ID og dine kontooplysninger. Det tager kun et par minuter, men vi anbefaler dig at læse dine lånevilkår grundigt igennem, inden du ansøger.

2. Underskriv med NemID

Når du har oprettet din profil, kan du ansøge om kredit. Når du har læst lånevilkårene grundigt, beder vi dig om at underskrive låneansøgningen med Nem-ID. På den måde kan du være sikker på, at du er den eneste, der kan oprette lån via din profil.

3. Pengene kommer!

Når din ansøgning er modtaget og godkendt, vil du have kredit på din profil, som du vil kunne hæve fra. Det betyder, at du ofte vil kunne have penge på din konto samme dag, som du ansøger. Der kan i visse tilfælde gå en bankdag, fra du hæver af din kredit, til pengene står på din konto.