Hos NordCredit kan du låne 4000 kr. til det, du lige mangler. Det er nemt at ansøge, og du kan lynhurtigt få pengene ind på din konto. Det er 100 % uforpligtende at ansøge om et lån, og det vil med andre ord sige, at du ikke forpligter dig til at optage lånet, når du bliver tilbudt det. Du skal være mindst 18 år for at ansøge, og du skal underskrive både ansøgning og låneaftale online med dit MitID.

Lån og få pengene med det samme

Du kan allerede i dag ansøge om et lån på NordCredits hjemmeside. De 4000 kr. kan du bruge på præcis den måde, som du ønsker det. Vi stiller nemlig ikke nogen krav om, at du skal oplyse, hvad du skal bruge pengene til. Det giver med andre ord dig som låntager friheden til selv at vælge præcis, hvad du vil bruge pengene til. Du kan få alle pengene udbetalt lige med det samme, men du kan også vælge kun at hæve en del af lånebeløbet.

Har du brug for et forbrugslån? Det kan du optage lige her.

Tænk dig om, inden du låner

Hos NordCredit giver vi dig som låneansøger gode betingelser. Du vil kende til både renten og mindsteydelsen på forhånd. Et lån optages nemlig altid som en kredit. Det giver dig frihed til kun at hæve det beløb, du skal bruge her og nu. Det mindste beløb, du kan hæve fra kreditten pr. gang, er 100 kr. Du kan også trække alle 4000 kr. ud med det samme.

Når du låner 4000 kr., så skal du være opmærksom på, at du månedligt som minimum skal tilbagebetale et fast beløb hver måned. For et lån på 4000 kr. vil den månedlige rente ligge på 75 kr. Det svarer til en årlig debitorrente og ÅOP ligger på 24,97 %. Hos NordCredit kan du altid betale mere tilbage end mindstebetalingen, hvis du ønsker det. Der er heller ingen binding på din kredit.

Få frihed med et lån på 4000 kr.

Et lån på 4000 kr. giver frihed. Der er mange mennesker, der optager lån hver eneste dag, og det er også noget, som vi hos NordCredit vil give dig muligheden for. Du kan bruge pengene på præcis den måde, du ønsker dig. Det gælder, uanset om du drømmer om et nyt TV, en ny smartphone eller en rejse – eller hvis du har uforudsete udgifter. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du vælger at oprette en kredit hos NordCredit.

Når man optager et lån hos NordCredit, så bestemmer man selv, hvor meget man vil trække ud af sin kredit. Man betaler naturligvis udelukkende renter af det beløb, man har hævet fra kreditten. Det betyder med andre ord, at det på mange måder kan være billigere end et helt almindeligt stående lån. Der er heller ingen binding på aftalen, og det betyder, at man kan betale kreditten ud, når man vil. Det giver frihed, når man låner penge.

Hos NordCredtit kan du nemt optage lån uden om banken. Du kan gøre det lige her.

Du bestemmer selv, hvornår du vil betale

Det fordelagtige ved at have en kredit hos NordCredit er, at vi tilbyder, at du helt selv kan bestemme, hvornår du vil betale lånet tilbage. Det betyder, at du selv bestemmer, om kreditten eksempelvis skal løbe over 2 eller 12 måneder. Det eneste krav, vi har til dig, er, at du månedligt tilbagebetaler den faste mindsteydelse. Derfra bestemmer du helt selv, hvor længe du vil beholde din kredit her hos os.

Når du har indbetalt til din kredit, kan du også senere vælge at hæve fra den igen. Det giver dig den gode frihed, der er ved at have en kredit. Det er den fleksibilitet, som vi tilbyder dig. Det er nemt at ansøge om et lån via vores hjemmeside, og du skal her blot vælge det kreditbeløb, du ønsker at ansøge om. Når du her har valgt de 4000 kr., så skal du blot klikke på knappen Ansøg om kredit.

Lån penge nemt, hurtigt og sikkert

Hos NordCredit er det nemt, hurtigt og sikkert at låne penge. Vi tilbyder nemlig kredit på den enkle måde, og det er til din fordel. Vi anbefaler dig naturligvis, at du lægger et budget, så du har overblik over, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Du skal nemlig planlægge det således, at du har penge nok til at afbetale på dit lån. Når det drejer sig om 4000 kr., så er det heldigvis noget, de fleste har råd til.

Du får mere frihed med et lån

Der kan komme mange tidspunkter i livet, hvor man kan få brug for flere penge. Et lån på 4000 kr. kan gøre en stor forskel for mange mennesker her og nu. Man skal dog naturligvis være sikker på, at man har et rådighedsbeløb, der er stort nok til, at man kan betale pengene tilbage. Hos NordCredit bliver du kreditvurderet, og det er selvfølgelig med til at give dig sikkerhed for, at din privatøkonomi er tilstrækkeligt robust.

Skal du bruge penge til et indskud? Det kan du låne til lige her.

Lån penge til at indfri dine drømme

Når du har sendt en ansøgning af sted til NordCredit, så vil du meget hurtigt få svar – typisk samme dag. Når du er blevet godkendt til et lån, så skal du bare sørge for at underskrive låneaftalen. Derefter er pengene dine – og du kan hæve præcis det beløb, du ønsker fra din kredit. Du skal bare være opmærksom på, at det mindste beløb til udbetaling er 100 kr. pr. gang.

Det er nemt at afdrage på dit lån hver måned, og det sker helt automatisk, når du har tilmeldt aftalen til Betalingsservice. Vi tilbyder som nævnt kredit på den enkle måde, og derfor er vores løsninger skræddersyet til dig. Hos os kan du selv bestemme, hvor hurtigt du vil betale din kredit tilbage, så har det aldrig været nemmere. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid rette henvendelse til vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe.

Det hele foregår online

Det er nemt og sikkert at låne penge hos NordCredit, og du kan udfylde ansøgningen med det samme. Skulle du mod forventning fortryde at have oprettet en kredit hos os, så kan du annullere aftalen. Du har nemlig 14 dages fortrydelsesret iht. gældende lovgivning, og det er bl.a. for din sikkerheds skyld. Det skal være både trygt, nemt og sikkert at låne penge – og det er den service, vi giver dig hos NordCredit. Du kan hæve pengene direkte via din profil på vores hjemmeside.