Når man snakker om minilån, er det typisk et lån af et mindre beløb. Ofte er det lån på lavere beløb på 1.000 kr. til 25.000 kr. Det er sjældent, at man kan tage disse minilån i banken, og derfor ser man dem tit online. Derfor kan man tage et minilån uanset, om man er på mobilen eller på din tablet. 

Hos NordCredit tager det kun et par minutter at ansøge om et minilån. Du vil kunne have pengene 3 dage efter din ansøgning godkendes, eller få straksudbetaling mod at betale et gebyr. Hvis du har nogle specifikke spørgsmål angående vores minilån, så kan du besøge vores hjemmeside på nordcredit.dk. Her kan du læse mere om, hvordan man optager minilån hurtigt, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Nemt og bekvemt

I takt med udbredelsen af internettet er det også blevet nemmere at finde online låneudbydere. Det gør også, at det er nemmere som forbruger at låne penge. Det eneste, man skal gøre hos Nordcredit er at angive, hvor meget man vil låne. Herefter kan man justere løbetiden, renten og tilbagebetalingen. Næste trin er, at du angiver dit MitID. På den måde kan vi nemlig være sikre på, at det er dig, som låner pengene. Lån nemt og bekvemt i dag.

Husk at se på, hvor meget renten er på dit minilån. Den kan varierende alt efter hvem, som udbyder minilån, og hvor længe du skal tilbagebetale. Nogle minilån har en tendens til, at renten kan springe. Hos Nordcredit står intet med småt. Du kan derfor være sikker på, at renten er fast. Vi vil hjælpe dig under hele processen: Fra at du optager og tilbagebetaler lånet. Nu kan du låne penge online med god samvittighed.

Hvad kan jeg bruge minilånet til?

Fordelen ved et minilån hos Nordcredit er, at du kan bruge pengene, som du vil. Vi stiller ikke spørgsmålstegn ved, om pengene går til ny bil eller en ny taske. Det er en af grundene til at vores minilån er populære. De kan optages hurtigt online, og du kan bruge pengene, som du vil. Hvis du skulle låne de samme penge i banken, vil du formentligt blive mødt med en masse spørgsmål.

Hvilke fordele er der ved et minilån?

Der er mange fordele ved at optage et minilån hos NordCredit. En af dem er, at det går hurtigt fra du har indsendt en ansøgning til du får pengene. Pengene kan komme ind på din konto efter 3 dage. Derfor kan du låne penge, når du er på farten. De fleste efterspørger nemlig, at låneprocessen skal gå så hurtigt som muligt. Hvis du tager ned i banken, kan du regne med en længere låneproces.

Banker har rigtigt mange processer og procedurer, når du skal optage et lån. Hvis du bliver afvist et sted, så tager det ikke mange minutter at søge hos den næste. Derudover vil der også være en rådgiver, som vil prøve at sælge dig mere, end du har behov for. Det gør det langsommere at få det lån, som du har behov for. Hos NordCredit har vi ikke nogen rådgivere til at stoppe dig.

Du skal ikke stille nogen sikkerhed

En anden fordel ved at optage et minilån er, at du behøver ikke at stille nogen sikkerhed. Du kan låne pengene, som du vil med et MitID. Mange, som er i pengenød, har ikke altid mulighed for at stille en sikkerhed. Derudover er det ikke rart at stille noget, som man ejer som sikkerhed. Du behøver ikke at stille nogen sikkerhed, når du låner penge hos Nordcredit. Vi låner dig pengene uanset hvad.

Når du har lånt pengene, kan du bruge dem enten på en bil eller på dit hus. Det er ofte sværere at låne mindre beløb til den slags køb hos en bank. Du kan få en lavere rente hos en bank, men tit skal du stille en sikkerhed. Derudover tager det også længere tid at tage lån. Disse ting er taget i betragtning, når du tager et lån hos Nordcredit. Vi vil gøre nemlig det nemt for dig.

Optag lån anonymt

Ikke alle har lyst til at fortælle, hvor meget de låner. Det er en meget privat sag, og derfor ønsker mange en form for anonymitet. Hos Nordcredit kan du låne penge, som du vil – helt uden nogen kigger mærkeligt på dig. På den måde behøver du ikke at stå til regnskab for nogen eller nogle virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at give os dit MitID, så vi kan verificere dig.

Du kan finde rigtig mange minilån online. Derfor er det vigtigt, at du laver den rigtige research. Hos Nordcredit vil vi gerne, det er nemt for dig at finde et minilån. Derudover har vi en låneberegner, så du kan beregne den rette rente, lånebeløb og din løbetid. Alle vores lån er transparente, hvorfor der står ikke noget med småt. Vi har udlånt penge i flere år til forskellige formål.

 

Bliv godkendt med det samme

En af de gode fordele ved at optage et lån hos NordCredit er godkendelsen. Vi har ikke mange minimumskrav. En af de få ting, som vi kræver er, at du ikke står i RKI, er over 18 år og kan angive dit MitID. Hvis du ansøger i dag, kan du regne med, at vi godkender din ansøgning hurtigt. Den største fordel ved vores minilån er, at vi ikke bestemmer over dig. Du må bruge pengene, som du vil.

Dit MitID skal være med til at verificere, hvem du er. Det er nemmere for os at verificere det end at du sender et billede af f.eks. dit pas. Det minimerer også forskellige risici. Et MitID er tilknyttet et CPR- nummer, en adresse osv. Og MitID er din sikkerhed for, at ingen andre låner penge i dit navn. Hos NordCredit sætter vi din sikkerhed højt, og det gør vi med de rigtige sikkerhedsforanstaltninger.

Hvordan er sikkerheden online for minilån?

I dag er sikkerheden ved minilån rigtig god. Online minilån har været til stede i mange år, og her kan nævnes L´easy eller D:E:R. Af og til vil der være nye udbydere med dårlige hensigter, men heldigvis er NordCredit en anerkendt udbyder med god erfaring. Vi har et CVR-nummer, og har rettighederne til at udlåne penge. Alle disse informationer kan du finde på vores hjemmeside. Her kan du også læse mere om vores minilån.