Glemt dit password?
NordCredit.dk er under ombygning!
Du vil derfor ikke kunne ansøge om kredit i øjeblikket. Nuværende kunder vil stadig kunne bruge sin kredit som hidtil ved at logge ind på profilen her på siden.

Privatlivspolitik

Det har aldrig været hurtigere og mere sikkert at ordne sin økonomi på nettet. Hos Nordcredit.dk går vi op i, at vores hjemmeside er nem at betjene og at vi lever op til alle standarder for beskyttelse af dit privatliv. Og apropos privatliv: Vi respekterer også din indbakke! Vil du minimere kontakten med os, kan du bare logge ind på din profil og fortælle os det. Hvis du vil vide mere om hvordan dine personlige oplysninger håndteres, kan du læse under punktet “Registrering og behandling af personoplysninger” i vores vilkår som du kan finde, ved at trykke her.

Vi bruger cookies

Cookies er små bidder af information, der bliver gemt på din computer, som gør det hurtigere og mere smidigt at gå på nettet.

Vi er online

Lige som dig. Du kan kommunikere med os på alle platforme. Både tablet, computer og smartphone.

Vi gemmer dine informationer

Og vi passer godt på dem. For at leve op til hvidvaskningsloven, og for at sikre dig mod misbrug af din profil, gemmer vi alle dine indtastninger i et lukket system.