NordCredit blev grundlagt i 2017 og hos os kan du få en fleksibel kredit på op til 25.000 kroner. Vi tilbyder en sikker service med fokus på gennemsigtighed og fleksibilitet.

Hos os er kunden altid i fokus og vi arbejder løbende for at udvikle vores service. Tøv ikke med at kontakte vores kundesupport med kommentarer eller spørgsmål. Vores kundesupport er åben mandag – fredag ​​fra 9.00 til 16.00.

Da vi tilbyder forbrugerkredit, er NordCredit naturligvis også under tilsyn af Finanstilsynet.

Vores Service

Her hos NordCredit tilbyder vi en fleksibel kredit på op til 25.000 kroner, hvor du får stillet en kreditramme til rådighed, og herefter selv kan vælge at hæve på kreditten. Du betaler kun renter af det beløb, du har brugt. De månedlige omkostninger er holdt så laver som muligt, og både udbetalinger og indbetalinger foregår fleksibelt og enkelt. 

Vores kunder bruger vores service af mange forskellige årsager, for eksempel til at håndtere mindre uventede udgifter. Når du vælger os, vil du hurtigt få besked om, hvorvidt din ansøgning er godkendt eller ej. Får du bevilget kreditten, går der normalt mellem et par timer og op til en bankdag, før den udbetalte kredit står på din bankkonto.

Vi er meget omhyggelige med sikkerheden. Alle kunder, der ansøger om kredit hos os, gennemgår et kredittjek hvorefter al data gennemgås manuelt inden et lån ydes. Vi yder kun lån til voksne, der er registreret med fast addresse i Danmark og som lever op til de officielle økonomiske krav, såsom at have et tilstrækkelig månedligt rådighedsbeløb.