Kontakt os

Vores dygtige kundesupportere sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Skriv til os på kundeservice@nordcredit.dk eller ring 78793734.

Hvordan kan vi

Vi har bygget vores låneansøgningsproces så kundevenlig som muligt, men hvis du stadig føler, at du har nogle spørgsmål og ikke kan finde svar på vores hjemmeside, kan du altid kontakte os via telefon eller med en e-mail.

Ring til os: 78793734

E-mail os: kundeservice@nordcredit.dk

Spørgsmål og svar

I vores generelle vilkår og betingelser, kan du læse detaljeret om hvordan en kredit hos NordCredit fungerer. Du kan læse vores generelle vilkår og betingelser ved at trykke her.

Du skal: - Være fyldt 18 år - Have et MitID - Bo på en dansk folkeregisteradresse - Have et dansk telefonnummer - Have en konto i en dansk bank - Nok disponibel indkomst til at have råd til lånet Vi tilbyder kredit til kunder med en sund økonomi. Derfor tilbyder vi ikke kredit til kunder, der er registreret hos Debitorregistret eller Experian (RKI).

Hvis du har ansøgt om kredit og er blevet godkendt, vil den valgte udbetaling blive udbetalt efter en bankdag. Bemærk, at der kan ske forsinkelser i banktjenester eller andre problemer, der også påvirker vores tjenester.

Din indbetaling bliver registreret på din profil 1-2 hverdage, efter du har overført penge til os.

Ja, det kan du godt. Du kan til en hver tid indfri hele dit udestående, hvis du ønsker det. Du er med andre ord ikke bundet af nogen bindingsperiode.

Ja, det an du. I Danmark har du ret til at fortryde senest 14 dage efter indgåelse af kreditaftalen. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, er du velkommen til at skrive det til os på kundeservice@nordcredit.dk. Når du fortryder lånet, skal du betale os de forløbne renter, indtil din betaling har nået os.

Ja, vi indberetter automatisk alle oplysninger om din kredit til SKAT.

Få det lån, du har brug for i dag

Vi hos Nordcredit ved, at uventede ting kan ske, og vi bliver muligvis nødt til at bruge vores opsparing for at håndtere det uventede. Men nogen gange er en opsparing ikke nok, og der vil være et behov for en lille økonomisk hjælp så hurtigt som muligt.

Ansøg om kredit