Stadig flere danskere tager lån til tandlæge via NordCredit.dk. Det vil vi også gerne tilbyde dig, klik her for at ansøge: www.nordcredit.dk

Hos os kan du låne til lige det, du ønsker dig. De færreste ønsker sig en tandlægeregning, men når uheldet er ude, kan du få hurtig hjælp hos os. Ofte er det ikke muligt at dele en tandlægeregning op i mindre bidder, så flere og flere danskere tager lån til tandlæge via NordCredit, hvor der kun betales et fast tilbagebetalingsbeløb tilbage månedligt. Så i stedet for at skulle hive en hel tandlægeregning ud af det månedlige budget, kan du dele den op i mindre bidder, så betalingen fordeler sig jævnt over et par måneder. Det giver plads i økonomien og fred og ro, til at betale tilbage et i jævnt tempo. 

Et lån til tandlæge kan ikke vente

Et uheldigt bid kan betyde forskellen på om det månedlige budget holder vand, eller om økonomien skrider. Det er smertefuldt at gå rundt med en knækket tand, så en tur til tandlægen bør ikke udskydes i et akut tilfælde – slet ikke på grund af bekymringer om regningen. Tandlæger er ikke billige, men størrelsen på regningen, bør ikke afholde dig fra at søge hjælp, for med et lån til tandlæge gennem NordCredit.dk, er du sikret at kunne betale for din behandling med det samme. 

Hæv det du har brug for til tandlægeregningen

Når du ansøger om lån til tandlæge hos NordCredit, bliver du godkendt til en kreditramme på op til 25.000 kroner. Det betyder, at du alt afhængig af tandlægeregningens størrelse kan udbetale præcis det, du har brug for at låne til tandlægeregningen. Hvis regningen lyder på 1895 kroner, hvilket er den gennemsnitlige pris for en fyldning, kan du udbetale 2.000 kroner med det sammne, og lade resten af kreditbeløbet stå, til en anden gang. På den måde er et lån til tandlæge gennem NordCredit fleksibelt, og smart på den måde, at du ikke behøver tage et større lån end nødvendigt. Du kan udbetale helt ned til 100 kroner fra din kredit, så du har friheden til selv at vurdere, hvor stor en del af regningen, du ønsker din kredit skal dække. 

Afbetalingsordning til tandlægeregning – på din måde!

Når du ansøger om lån til tandlæge, er det dig selv der bestemmer alt omkring din behandling. Du vælger selv hvilken klinik du ønsker at blive behandlet på – For dig, der er utryg ved at sidde i tandlægestolen, ved vi hvor vigtigt det er, at behandlingen sker hos en tandlæge du er er tryg ved. Du vælger selv et tidspunkt, som passer ind i dine planer, og du styrer selv hvor stor en del af regningen, som du ønsker at låne til. Da du kan låne op til 25.000 kroner som ny kunde hos NordCredit, vil udbetalingen af kreditten typisk kunne dække hele tandlægeregningen, hvis du ønsker det. Klik her for at ansøge om lån til tandlægeregning på din måde: www.NordCredit.dk.