Læs vilkårene grundigt

Livet er fuld af overraskelser, men når det kommer til økonomi, er det godt med lidt forudsigelighed. Hos Nordcredit.dk har vi gjort os umage for at gøre kreditvilkårene læsevenlige, så du kan få overblik og ren besked om priser, datoer og frister. Vi minder dig om de vigtigste ting via email og SMS, men vi anbefaler dig alligevel at læse vores enkle vilkår helt igennem. Så får du kredit til en enkel pris, som du kan regne med.

Få et overblik

Vores kredit er ikke gratis. Derfor er det vigtigt at overveje, om der i forvejen er plads i budgettet til gebyrer og tilbagebetaling, inden man ansøger hos os. Derudover udfører vi hos Nordcredit.dk et moderne og omfattende kreditcheck af alle, der ønsker kredit via vores hjemmeside. Det gør vi, fordi vi som virksomhed har et ansvar for, kun at give kredit til kunder, der har en sund økonomi.

Vær ikke genert

Vores dygtige kundesupportere sidder altid klar i dagtimerne til at tage imod dit opkald eller din email. Vi er en online virksomhed med et menneskeligt kundeservicehold, der gør en dyd ud af den personlige kontakt og selvfølgelig den hurtige service. Brænd ikke inde med dit spørgsmål, kontakt os nu ved trykke på knappen “Kontakt os”.

Teknisk ordbog

Lær at forstå de mest brugte tekniske betegnelser i låneverdenen, som er gode at kende, før du godkender din kreditaftale.

ÅRLIGE OMKOSTNINGER I PROCENT ÅOP

De samlede udgifter i forbindelse med din kredit udregnet per år. ÅOP dækker renter, gebyrer og alle andre udgifter, du kommer til at have i forbindelse med din kredit hos www.nordcredit.dk.

FAST DEBITORRENTE

Bliver også kaldt effektiv rente. Debitorrenten er de årlige renter inklusiv renters rente, og vil varierer efter hvor ofte der tilskrives renter på din udbetalte kredit. Hos Nordcredit betaler du en pålydende rentesats på 1,875 %, som tilskrives hver måned. Svarende til 24,97% i årlig fast debitorrente.

MORARENTE

Hvis du mod forventning ikke overholder lånets betalingsfrist, vil der blive pålagt såkaldte morarenter, efter rentelovens anvisninger herom.

FORFALDSDATO

Når du skal betale din kredit tilbage, vil forfaldsdatoen være den dag, vi beder dig overføre penge til os.

INKASSO

Hvis en betalingsfrist overskrides, vil fordringen (altså det beløb, der skyldes) blive overdraget til vores inkassopartner Riverty Denmark A/S efter gældende lovgivning. Betalingen kan kun ske med frigørende virkning til inkassopartneren.