Når det handler om din økonomi, skal der ofte træffes beslutninger her og nu, for at det hele hænger sammen. Men flere og flere danskere oplever, at lange køer og åbningstider, der ikke passer med job og uddannelse, gør det svært at få hjælp hos banken. Når problemerne opstår, og tandlægeregningen pludselig skal betales, skal hjælpen være hurtig og enkel at få. Derfor er der mange der tager lån uden om banken. Det kan du få hos NordCredit ved at klikke her: www.nordcredit.dk

Vi foretager en grundig kreditvurdering

Det er vigtigt at man ikke gældsætter sig for mere, end det er muligt at afdrage. Især med et lån uden om banken. NordCredit hjælper danskere, der har brug for et større økonomisk råderum, end hvad banken og andre gammeldags udbydere kan tilbyde, her og nu. Det kan vi, fordi ansøgningsprocessen foregår på en moderne og sikker måde, der medregner mange flere faktorer, end ved et lån i banken. Når du ansøger om penge, kigger vi blandt andet på din årsindtægt via E-skat, om der er lån hos andre selskaber og om der findes kreditanmærkninger i dit navn. På den måde har vi et 360 graders indblik i din betalingsevne, så vi undgår overgældssættelse hos vores kunder. Når man tager et lån uden om banken, er processen der går forud ofte mere sikker og helhedsorienteret. 

Få tid til de ting, der betyder noget

Grundigheden er vores adelsmærke – når du vælger at låne uden om banken, kan du være sikker på, at din ansøgning behandles fortroligt, sikkert og hurtigt, og at udbetalingen sker til din konto inden for kort tid, så du kan bruge tiden på noget mere spændende end økonomi. Ofte vil vi kunne tilbyde dig en kredit, selvom din bank har sagt nej. Det kan vi, fordi vi ser på din økonomi med friske øjne, og fordi vi faktisk danner os et større overblik, end hvis du tog et lån i banken. Et lån uden om banken, kan derfor ofte være mere grundigt end et traditionelt lån.

Lån uden om banken til det, du mangler

Ved et lån i banken, er det sikkert som amen i kirken, at du vil blive udfrittet for et svar på, hvad pengene skal bruges til. At sidde overfor en bankrådgiver og give personlige informationer om ens privatliv, er en oplevelse de fleste gerne vil undvære, især hvis det drejer sig om intime detaljer, som man helst vil holde for sig selv. Selv hvis formålet med lånet er almindeligt af natur, er de færreste begejstrede for idéen om at sidde overfor en medarbejder i banken og tale om tilstanden på en knækket hjørnetand eller at sofaen trænger til udskiftning. Derfor vælger flere og flere danskere at tage lån uden om banken.

Med et lån uden om banken er dit privatliv sikret


Når du ansøger hos NordCredit, kan du sidde privat og i fred og ro, og ansøge lige når det passer ind i dine planer. Hvad du bruger pengene til er op til dig, og vi garanterer fuld sikkerhed for, at dine oplysninger gemmes på en måde, der lever op til den strengeste lovgivning på området, så dit privatliv er sikret bedst muligt.

Et lån uden om banken starter her

Hvis du ønsker at låne uden om banken, er du kommet til det rette sted. Begynd din ansøgning allerede nu, og hvis du er heldig, kan du hæve pengene på din konto allerede i dag!

Klik ind på vores forside her: www.nordcredit.dk