Flere danskere tager lån til at købe en ny bil, og for mange kan et billån være uoverskueligt. Derfor kan det være godt at undersøge forskellige billån, og hvad man får for pengene. Man kan vælge at få finansieret sin nye bil gennem en bank, bilforhandler eller et realkreditinstitut. Heldigvis kan du hos NordCredit få et billigt billån, som møder dine krav. På den måde kan du få plads i økonomien. Du kan ansøge om kredit her: Ansøg

Når du har kigget på bil hos en bilforhandler, så vil bilforhandleren anbefale deres billån. Dette betyder, at du finansierer din bil gennem deres samarbejdspartner. Som bilkøber vil man tænke, at dette er en let og hurtig løsning. Det kan det også være, men det er ikke altid den bedste løsning, da bilforhandleren står for kontakt og formidling af billånet. Hos NordCredit går vi op i, at vi selv er i dialog med bilkøberen.

Spar penge på at vælge det rigtige billån

Som kunde er det vigtigt at være opmærksom på, at man kan spare mange penge, når man skal have et billån. Ved at vælge NordCredit undgår du at betale for meget – og kan dermed få flere penge til finansiering af din nye bil. Grunden til dette er, at bilforhandleren får kommission af formidling af forskellige lån. Derfor skal man ikke lade sig friste af det første og bedste tilbud, som man får fra f.eks. en bilforhandler.

Du har ret til at vælge den finansiering, som passer dig bedst, og derfor vil vi lade det være op til dig. Billån hos NordCredit er transparente, og vi vil guide dig gennem alle processer i dit billån. Vi anbefaler dog, at du forhører dig flere steder i stedet for at tage det første og bedste tilbud. Grunden til dette er, at mange billån hos en bank har en lav rente, men mange glemmer, at låneomkostningerne kan være høje.

Hvilke biler kan man få billån til?

Det er ikke alle biler, som er lige nemme at få billån til. Dette afhænger af bilens årgang og pris. Hos NordCredit skelner vi ikke mellem om din nye bil er ældre eller ny. Som regel er biler, der er maks. 5 år gamle, nemmere at få billån til. Dette skyldes bl.a., at prisen er højere på nye biler. Hvis du er på udkig efter en ældre og brugt bil, betaler du ofte en større udbetaling.

Fast årlig rente hos NordCredit

Hos NordCredit vil du få et billån med fast årlig rente. På den måde er risikoen mindre, når du tager et lån hos os. Det kan give dig færre bekymringer, så du kan sove bedre om natten. Nogle vil kalde et billån med fast årlig rente for konservativt eller forsigtigt, men vi vil kalde det transparent. Vores kunder kan være trygge og sikre på, at renten ikke stiger lige pludseligt.

Hvis du tager et billån over en lang periode, kan der normalt være usikkerheder, hvis lånet lige pludseligt stiger meget. Mange får derfor problemer med at betale lånet tilbage. Det sker heldigvis ikke, når du tager et lån hos NordCredit. Vores rente vil blive sat, så du ikke skal bekymre dig om pludselige udsving. I tilfælde af, at du har nogle spørgsmål om vores rente, som er 24,97 % i årlig debitorrente, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Prisen på et billån

Det kan være svært som kunde at vide, hvad et billån reelt koster, da banker og bilforhandlere kan have forskellige omkostninger og renter. Der er et lovmæssigt krav i forhold til billån, hvor man skal oplyse ÅOP. Denne ÅOP er Årlige Omkostninger i Procent. Det er en måde at måle udgifter til et billån på. Dette inkluderer afgifter, renter og gebyrer. Vores ÅOP er relativt lav i forhold til andre udbydere. Find flere informationer om den på NordCredit’s hjemmeside.

Når du er på udkig efter billån, kan du finde det billigste billån ved at kigge på udbydernes hjemmeside. Der finder du ofte en låneberegner, hvor du kan justere løbetid, rente og tilbagebetaling. Hvis du sammenligner disse tilbud, kan du spare mange penge i stedet for at tage imod det første lånetilbud, som du modtager. Det billigste lån er oftest det med den laveste ÅOP. Du kan se NordCredit’s låneberegner på nordcredit.dk.

Optag billån hjemme hos dig selv

NordCredit tilbyder billån nemt og sikkert. Med vores billån kan du få plads i økonomien til lige den bil, du ønsker. Når vi har godkendt din kredit, har du selv mulighed for at bestemme, hvor meget af den, du vil have udbetalt til din konto. På den måde betaler du kun for den kredit, som du hæver. NordCredit er dit troværdige sted for at få et billigt og fornuftigt billån.

Vi har gjort det nemt for dig som kunde at optage billån online. Til at starte med skal du oprette en profil på vores hjemmeside. Det eneste vi kræver er, at du er mindst 18 år, og at du bruger dit eget MitID og dine egne kontooplysninger. Vi går op i, at det skal være nemt, overskueligt og sikkert at tage et billån hos NordCredit. Inden du skriver under, så husk at læse vores lånevilkår.

Nu kan du tage billån med dit MitID

Når du har oprettet en profil på vores hjemmeside, kan du se vores billån. Herefter skal du finde det lånebeløb, der passer dig, og når du har gjort det, kan du ansøge om netop dette lån. Det gør du ved at bruge dit MitID. Vi bruger MitID fordi vi går op i, at dine oplysninger er fortrolige. Derudover er vi med MitID også sikre på, at du er den eneste, som kan tage lån i dit navn. Inden du underskriver, anbefaler vi, at du læser vilkårene grundigt.

Når du har sendt din ansøgning, vil du ikke få pengene med det samme. Vi skal først modtage din ansøgning og godkende den. Når vi har godkendt din ansøgning, vil du modtage pengene på din profil, som du også kan hæve fra. I de fleste tilfælde modtager vores kunder pengene 3 dage efter de godkendes. Det er dog også muligt at få straksudbetaling mod betaling af et gebyr.

Vi hjælper dig med det bedste billån

Det skal ikke være besværligt at finde eller optage et billån. Derfor håber vi, at denne tekst har hjulpet dig til at blive kunde hos NordCredit. Vi vil gerne hjælpe dig med at sikre, at du får det rigtige billån. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du henvende dig på kundeservice@nordcredit.dk. Du kan også læse mere om NordCredit på hjemmesiden Nordcredit.dk. Vi ser frem til at tage imod dig som kunde hos os.