Kredit på den enkle måde

Få en kredit, der passer dig. Hæv penge direkte via din profil med din computer, telefon og tablet.

Ansøg online

Hele ansøgningsprocessen fra start til slutning finder sted online.

Log ind på din profil

Udfyldning af applikationen er meget let og tager kun et par minutter.

Ansøg via din mobil

Udfyld ansøgningen let med din enhed med en internetforbindelse.

Nogle fordele med Nordcredit

En enkel og forståelig kredit

Vi tilbyder en kredit på op til 25.000 kroner, der fungerer som et kreditkort, men online. Vores fokus er at tilbyde et produkt, der er gennemskueligt.

Fleksibel betaling

Hos os har du mulighed for at kontrollere dine udbetalinger, og hvor hurtigt du vil tilbagebetale. Betal de laveste månedlige omkostninger, eller vælg at tilbagebetale din gæld med det samme – Du bestemmer.

Lån fra en velrenommeret långiver

Vi er en seriøs långiver med mange års erfaring og vi tilhører en stor nordisk fintech-koncern, der har aktiviteter i flere lande. Vi har tilbudt fleksible produkter inden for finansiering siden 2007.

Tag en pause, brug vores betalingsfri måned

Hos Nordcredit kan du ansøge om to betalingsfrie måneder om året. De kan bruges, hvis du har brug for en måneds pause – Når du har brug for at bruge penge på andre ting.

Udfyld ansøgningen

Top fem ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du se svaret på de fem mest almindelige spørgsmål om vores service og om os

Du skal: - Være fyldt 18 år - Have et NemID - Bo på en dansk folkeregisteradresse - Have et dansk telefonnummer - Have en konto i en dansk bank Vi tilbyder kredit til kunder med en sund økonomi. Derfor tilbyder vi ikke kredit til kunder, der er registreret hos Debitorregistret eller Experian (RKI)

Hvis du har ansøgt om kredit og er blevet godkendt, kan du anmode om en udbetaling direkte på din profil. Alle godkendte udbetalinger vil være tilgængelige på din konto inden for en bankdage. Bemærk venligst, at hvis det udbetales efter kl. 11 på en fredag, vil pengene være på din konto om mandagen. Bemærk venligst, at der kan være forsinkelser i banktjenester eller andre problemer, der kan påvirke vores tjenester negativt. Hvis dette er tilfældet, vil du blive underrettet.

Du faktureres en gang om måneden, fakturaen sendes den 20. i hver måned og indeholder dine udbetalinger, eventuelle gebyrer og påløbne renter for den sidste 30-dages periode. Du kan vælge at betale hele gælden eller at betale de minimale månedlige omkostninger, hvilket afhænger af, hvor stor din gæld er. Den mindste månedlige skal betales den første i hver måned. Hvis du ønsker at betale hele det skyldige beløb tilbage, kan du udregne beløbet via din profil eller ved at kontakte kundeservice på telefon 78793734 eller email kundeservice@nordcredit.dk

Ja, det kan du godt. Du kan til en hver tid indfri hele dit udestående, hvis du ønsker det. Du er med andre ord ikke bundet af nogen bindingsperiode.

Nordcredit = fleksibelt

Vores kreditkonto er velegnet til dig, der har brug for at låne penge midlertidigt, men ikke ved, hvor meget du har brug for. Træk det beløb, du har brug for i øjeblikket, betal kun renter for den brugte del, og vælg selv, hvor hurtigt du vil betale tilbage.

Ansøgning uden besvær

Du ansøger direkte på hjemmesiden uden komplicerede formularer.

Alt klaret uden besvær

Vi tilbyder en kredit på op til 25.000 kr., der fungerer som et kreditkort, men online.

Ingen sikkerhed

Du behøver ikke at pantsætte noget eller stille garantier.

Du vælger tilbagebetaling

Du kan betale tilbage over lang tid, hvilket betyder lave månedlige omkostninger.

Læs alt om din nye kredit før du ansøger

Start med at læse vores FAQ under "Spørgsmål og svar" eller gå i dybden med de generelle kreditvilkår.

Læs mere

Digital fleksibelt kontokredit

Bedst egnet til presserende økonomiske behov på maksimalt 25.000 kroner.

Ansøg om kredit

Vi har hjulpet over

16,000

kunder i Denmark, så hvorfor ikke være med?

Udfyld ansøgningen

Få mere frihed med en kredit i stedet for et lån

NordCredit.dk tilbyder ekstra penge via kredit på den nemme måde. Med en enkel og billig kredit fra Nordcredit.dk kan du få luft i budgettet på let og sikker vis. Når din kredit er godkendt, bestemmer du selv, hvor meget af din kredit, du vil udbetale til din konto. Hos os betaler man kun, for den kredit der bliver hævet. Har du brug for billig kredit og hurtig udbetaling, så er du kommet til det rette sted. Hos NordCredit.dk kan du ansøge om ekstra penge uden at stille sikkerhed, og uden at skulle holde møde med en gammeldags bankrådgiver. Ansøg online via vores overskuelige hjemmeside, du kan ansøge via tablet, telefon og computer. Uanset om du har store drømme eller bare ønsker at sikre din økonomi mod uforudsete udgifter, er det altid rart at have ekstra penge, når behovet opstår. Vi glæder os til at høre fra dig.