Kontakt os Call customer-service78793734 | Man–Fre 9–16

Nordcredit digital fleksibel kredit

Nordcredit er en let og fleksibel reservefond til uventede udgifter eller en løsning på et individuelt finansieringsbehov. Det er f.eks. Velegnet til boligkøb og -udgifter såsom renovering eller husholdningsapparater. Med Nordflex kan du få en finansiering til en ferie, hvis der kræves ekstra finansiering, eller hvis din bil går i stykker og har brug for reparation. Du behøver ikke nødvendigvis trække noget ud af en given kredit, men du har altid muligheden, og det giver tryghed for vores kunder.

Forbered dig på uønskede udgifter

Nordcredit tilpasser sig dine behov. Hvis du vil, fungerer Nordcredit godt som en nødfond eller som såkaldt backup-finansiering, når og hvis det er nødvendigt, fordi den ubrugte del af kreditten ikke koster dig noget.

I modsætning til et klassisk lån er Nordcredit en god mulighed for løbende økonomiske behov. Du har muligvis brug for et lån i dag og igen et par dage senere. Med Nordcredit er alt, hvad du skal gøre, at udbetale fra din kreditten via din profil, når behovet opstår.

Ansøg om kredit

Hvem kan få Nordcredit?

Det er meget let at ansøge om Nordcredit, men for at få et lån skal du først opfylde nogle kriterier:

  • Du skal være mindst 20 år gammel
  • Du skal have en månedlig indkomst
  • Du kan ikke have nogen kreditanmærkninger

Hvis du opfylder disse kriterier, bør du ikke have problemer med at få Nordcredit.

Fleksibilitet i din hverdag

Ved tildeling af en Nordcredit, opretter vi en konto til dig, hvorfra du kan trække kredit så mange gange som nødvendigt, så længe udbetalingsbeløbet forbliver inden for den tildelte grænse. I en Nordcredit er tilbagebetalingsmetoden fleksibel, og du betaler selvfølgelig kun omkostningerne og renterne i henhold til det trukkede beløb fra den samlede kreditgrænse, du har fået. Nordcredit er et godt valg til både små og større økonomiske behov. Det er designet specielt til løbende økonomiske behov eller til en økonomisk backup booster.

For løbende behov

Nordcredit

Nordflex  500 - 20 000 kr.

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge ekspresudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Nordcredit — forbered dig på uventede udgifter

Ansøg om en Nordcredit ved at udfylde ansøgningen onlune - let og ubesværet . Nordcredit er en god mulighed for løbende finansieringsbehov eller for en økonomisk buffer.

Ansøg om kredit