Nordcredit digital fleksibel kredit

Nordcredit er en let og fleksibel reservefond til uventede udgifter eller en løsning på et individuelt finansieringsbehov. Det er f.eks. Velegnet til boligkøb og -udgifter såsom renovering eller husholdningsapparater. Med Nordcredit kan du få en finansiering til en ferie, hvis der kræves ekstra finansiering, eller hvis din bil går i stykker og har brug for reparation. Du behøver ikke nødvendigvis trække noget ud af en given kredit, men du har altid muligheden, og det giver tryghed for vores kunder.

Forbered dig på uønskede udgifter

Nordcredit tilpasser sig dine behov. Hvis du vil, fungerer Nordcredit godt som en nødfond eller som såkaldt backup-finansiering, når og hvis det er nødvendigt, fordi den ubrugte del af kreditten ikke koster dig noget.

I modsætning til et klassisk lån er Nordcredit en god mulighed for løbende økonomiske behov. Du har muligvis brug for et lån i dag og igen et par dage senere. Med Nordcredit er alt, hvad du skal gøre, at udbetale fra din kreditten via din profil, når behovet opstår.

Ansøg om kredit

Hvem kan få Nordcredit?

Det er meget let at ansøge om Nordcredit, men for at få et lån skal du først opfylde nogle kriterier:

  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en månedlig indkomst
  • Du kan ikke have nogen kreditanmærkninger

Hvis du opfylder disse kriterier, bør du ikke have problemer med at få Nordcredit.

Nordcredit — forbered dig på uventede udgifter

Ansøg om en Nordcredit ved at udfylde ansøgningen onlune - let og ubesværet . Nordcredit er en god mulighed for løbende finansieringsbehov eller for en økonomisk buffer.

Ansøg om kredit